Skip to content

Alamat Kiriman Hayam

June 8, 2011

Alamat Hayam

Udin gawe di ternak hayam pak Haji.
Pak Haji : Din, anteurkeun hayam pesenan mang Juned 50 hiji. ieu alamatna ( bari mere kartu nama)
Udin : Siap pak Haji, eta hayam ku Udin dibengkeut dina motor, kenca 25 hiji, katuhu 25 hiji.
di jalan Udin labuh, hayam kalabur. Tapi Udin kalah seseurian, warga nu ningali aneh
Warga : Din, teunanaon? naha make seseurian?
Udin : eta hayam rek kalabur kamana, pan alamatna aya ti abdi
Warga : @@@@@

Si Kabayan jeung OPEN
Si Kabayan ulin ka kota, manehna ninggali panto bank aya tulisan OPEN.
Ceuk pikirna, “Naha jalma nyieun open gede-gede teuing…???, sagede kumaha nyieun boluna…???”

Teu lila jol aya urang bule rek asup ka BANK, atuh Si Kabayan nyarekan si bule beak karep,
“Ulah asup kana OPEN…, panas nyaho…!!!”

Si bule olohok bari asup ka jero BANK. Teu lila kaluar urang Negro…!!!

“Tuh … pan, ceuk aing oge tong asup kana OPEN, jadi weh tutung.”

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: